WeightWorkx - Trainen met gewichten

Klassieke gewichtstraining op een m2
Met de WeightWorkx kiest u voor een stijlvolle training met gewichten

De WeightWorkx is een toestel voor spierversterkende oefeningen en is geheel in de bekende WaterRower|NOHrD stijl ontworpen. Met zijn unieke design past hij naadloos in iedere omgeving en neemt hij niet meer dan een m2 vloerruimte in beslag. Door een paar innovatieve functies, zoals een rugleuning die ook als een bankje te gebruiken is en een uitklapbare bovenarm, is het toestel zeer compact gebleven.

De gewichtstapel van 70 kg bestaat uit 13 schijven en een topblok van ieder 5 kg en zijn voorzien van een rubber laag, dit zorgt voor een aangenaam gedempt geluid tijdens het gebruik. De vele instellingsmogelijkheden en variatie in trainingen maken hem geschikt voor zowel mannen als vrouwen.Stangen

De stangen zorgen voor een stevige grip tijdens kracht-, coördinatie- en rekoefeningen.

Stevige voeten

De vier poten zijn in hoogte verstelbaar, waardoor het toestel altijd stevig staat zelfs met een enigszins ongelijke ondergrond.

Onderste katrol

De onderste kabel wordt geleid door een zwenkbare katrol. Zo worden de oefeningen altijd soepel uitgevoerd ongeacht de richting.
Gewichten

De gewichtstapel is aan de achterkant goed toegangelijk en eenvoudig in te stellen door middel van de meegeleverde (magnetische) steekpin.

Zitting

De zitting is in 2 posities te plaatsen en wordt door middel van een meegelverde stang vastgezet.

Bovenarm

De uitklapbare bovenarm wordt stevig gefixeerd in de daarvoor bestemde uitkepingen in het frame. De arm is onder andere geschikt voor pull-ups en belastbaar tot wel 120kg.

Onderscheidend - massief hout

De WeightWorkx wordt vervaardigd in verschillende houtsoorten


Essen
Eiken
Club
Kersen
Walnoot


De Training

U kunt alle grote spiergroepen afzonderlijk of in combinatie trainen. Benen, armen, borst, buik en billen worden gevormd naar uw ideeën, de rug en gewrichten worden sterk en soepel. Voor iedere spiergroep is er een veelheid aan verschillende oefeningen die zijn samengevat is het meegelverde traingshandboek.
Het trainingshandboek kan eenvoudig aan het frame worden opgehangen en doorgebladerd. De verschillende zones van het lichaam hebben een kleurcodering en de individuele oefeningen zijn genummerd:


HUURPROGRAMMA
Huur een WaterRower
voor € 12.50 per week

Informatie --->
WaterRower | NOHrD Benelux
Noord 63
2931 SJ Krimpen aan de Lek
Nederland

Tel.: +31 (0)180 590 697
email: info@waterrower.nl

KVK/CoC Rotterdam nr. 24306506
BTW/VAT nr. NL818193219B01

Openingstijden kantoor ma - vrij | 9 - 17 uur
Showroom alleen open op afspraak

WaterRower | NOHrD Benelux is een onderdeel van Optima Forma Fitness BV
Copyright © 2022 WaterRower | NOHrD Benelux | Optima Forma Fitness | All rights reserved.