WaterGrinder - pure intensiteit

Soepel en extreem effectief met waterweerstandIn de zeilsport is het de taak van de Grinder om de wind in beweging om te zetten door zo snel als mogelijk het zeil te hijsen. De Grinders doen het zware werk aan boord en zijn vergelijkbaar met topsporters. Met hun spierkracht en uithoudingsvermogen bewegen ze de lieren en hijsen zo de zeilen op de zeewaardige jachten in de juiste positie. De huidige en moderne manier om dit te doen is door middel van het klassieke handwiel.

Met de WaterGrinder heeft u de mogelijkheid deze sport thuis te beoefenen en het fitnessniveau van de Top Grinders te behalen!nohrd-watergrinder-home
Zittend of Staand

De houten zitting kan aan beide zijden en op 3 verschillende hoogten worden opgehangen.

Licht of Zwaar

De handgrepen kunnen in 8 verschillende posities worden geplaatst. Dit heeft direct invloed op de trainingsweerstand, hoe kleiner de omwenteling hoe hoger de intensiteit.

Naar voren of naar achteren

De WaterGrinder kan vanaf de voorkant, de achterkant en de zijkant worden bediend. Waarbij u kunt kiezen of u dit zittend of staand wilt doen. Bij alle posities ligt de nadruk op het trainen van het bovenlichaam (borst, buik, rug, armen, schouders).Verschillende modellen - geheel naar uw smaak

De WaterGrinder wordt in de onderstaande uitvoeringen vervaardigd

Essen
Eiken
Club
Kersen
Walnoot

Aanpassen aan uw behoeften

De monitor, zitting en handpedalen kunnen in één simpele beweging worden versteld

De WaterGrinder is gemakkelijk in gebruik met een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Het elegante, druppel-vormige houten frame is een echte eye-catcher in het huis of studio.
De WaterGrinder peddel is ergonomisch gevormd, en produceert de weerstand in de watertank. Waterweerstand is zelf-regulerend wat betekent dat het met iedere beweging zich nauwkeuring aanpast aan de krachtinput; hoe sneller je de handpedalen rondraait, hoe hoger de weerstand

.

De houten zitting van de WaterGrinder kan aan beide zijden en op 3 verschillende hoogten worden geplaatst. Hij kan ook in een staande positie zonder zitting gebruikt worden.

De verstelbare voeten van de WaterGrinder zijn gebogen zodat rolstoelgebruikers het toestel ook kunnen gebruiken.  Ze zijn gemaakt van gepoedercoat staal en kunnen enkele centimeters in hoogte worden versteld om een constante stabiliteit te garanderen.

 De prestatiemonitor kan naar weerszijden van de machine worden gedraaid en is via een touchscreen eenvoudig te bedienen.
HUURPROGRAMMA
Huur een WaterRower
voor € 12.50 per week

Informatie --->
WaterRower | NOHrD Benelux
Noord 63
2931 SJ Krimpen aan de Lek
Nederland

Tel.: +31 (0)180 590 697
email: info@waterrower.nl

KVK/CoC Rotterdam nr. 24306506
BTW/VAT nr. NL818193219B01

Openingstijden kantoor ma - vrij | 9 - 17 uur
Showroom alleen open op afspraak

WaterRower | NOHrD Benelux is een onderdeel van Optima Forma Fitness BV
Copyright © 2022 WaterRower | NOHrD Benelux | Optima Forma Fitness | All rights reserved.