Het wandrek met een uitklapbare bovenarm

De geïntregeerde bovenarm kan ook omhoog weggeklapt wordenEr is een eenvoudige leidraad bij wandrekken: hoe breder en hoger, hoe beter - lange stangen bieden nieuwe trainingsvarianten. Echter, hierbij moet wel in de gaten worden gehouden dat het wandrek niet te groot wordt, bij het trainen in een thuis omgeving is de ruimte vaak beperkt.

Bij intensieve trainingen moet een wandrek hoge belastingen kunnen weerstaan. De Wallbar zet een nieuwe norm voor wat betreft fabricage en kwaliteit. De met de hand gemaakte stangen worden individueel geschroefd en daarna als een geheel aan de muur bevestigd.Geïntegreerde Bovenarm

Hangende oefeningen en pull-ups op de Wallbar - de bovenste arm kan gemakkelijk worden uitgeklapt en wordt met een merkbare klik vastgezet. De bovenarm biedt voldoende ruimte voor verschillende versterkende oefeningen..

10 of 14 treden

Verschillende uitvoeringen voor verschillende behoeften: Het Wallbar wandrek is beschikbaar in twee versies met 10 of 14 stangen. De afstand tussen de stangen variëerd tussen de 10 en 18 cm.

Veilig en stabiel

Massief hout, ingebouwde veiligheidstouwen en een extra (optioneel) vergrendelmechanisme maken de Wallbar veilig en stabiel - ideaal voor multifunctionele trainingen.Onderscheidend - in massief hout

Essen
Eiken
Club
Kersen
Walnoot

Multifunctioneel Trainen

Verander uw Wallbar in een multifunctioneel trainingstoestel met aanvullende accessoires
Combitrainer

Met de CombiTrainer worden de trainingsmogelijkheden met de Wallbar aanzienlijk vergroot  - met behulp van alleen uw lichaamsgewicht.

Multi-Adapter

De Multi-Adapter is een handige accessoire met 2 functies.Trainingsbank

Klassieke oefeningen met een trainingsbank - of u deze nu gebruikt voor sit-ups of free-weight trainingen: u plaatst hem gewoon op de stang (hoogte) van uw keuze.

HUURPROGRAMMA
Huur een WaterRower
voor € 12.50 per week

Informatie --->
WATERROWER | NOHRD Benelux
Noord 63
2931 SJ Krimpen aan de Lek
Nederland

Tel.: +31 (0)180 590 697
email: info@waterrower.nl

KVK/CoC Rotterdam nr. 24306506
BTW/VAT nr. NL818193219B01

Openingstijden kantoor ma - vrij | 9 - 17 uur
Showroom alleen open op afspraak

WATERROWER | NOHRD Benelux is een onderdeel van Optima Forma Fitness BV
Copyright © 2001 - 2023 WATERROWER|NOHRD Benelux | Optima Forma Fitness | All rights reserved.