Elegant en veelzijdig verstelbaar pulleysysteem

Maximale training in een minimaal benodigde ruimte

Verstelbare pulleys zijn veelzijdig en multifunctioneel en behoren niet voor niets tot de klassiekers onder de fitnessapparatuur. Fitnesscentra en Fysiotherapiepraktijken maken al jaren gebruik van deze veelzijdigheid.
Maar ook in een thuisomgeving slaat de Slimbeam een goed figuur. Hij combineert een stijlvol ontwerp met een complete functionalitiet in een slanke vorm. Dankzij deze vorm, de gebogen lijnen en het kwalitatief hoogwaardige hardhout is de Slimbeam het professionele pulleysysteem voor iedere functionele training.nohrd-slimbeam-homeButterfly voor één - en twee-zijdige training

Het grootste voordeel van de SlimBeam is de Butterfly. Die maakt het mogelijk om zowel dubbelzijdig als enkelzijdig te trainen en hij is in hoogte verstelbaar en draaibaar. De met kunststof gecoate kabels lopen soepel door de kogelgelagerde rollen voor een optimaal trainingseffect.

Verubberde gewichten

Standaard is de Simbeam uitgevoerd met 14 Gewichten van 5 kg en een 5 kg topblok. Elk gewicht is bedekt met een rubberlaag wat contactgeluid minimaliseerd. Door de ovale vorm en matzwarte kleur van het rubber passen de gewichten perfect in de houten behuizing.

Plaatsbesparend

Met zijn afmetingen van 215 cm hoog en 40 cm breed past de Slimbeam in ieder interieur. Voor de montage aan de muur is een afstand van 10cm nodig, de behuizing is slechts 20 cm diep en het vloeroppervlak is nog geen kwart vierkante meter.

Verschillende modellen - geheel naar uw eigen smaak

De Slimbeam wordt in diverse uitvoeringen vervaardigd


Essen


Eiken


Club


Kersen


Walnoot


Roestvaststaal


Zwart


Rood


Blauw


Geel


Grijs


Wit

Interactieve Trainings-App

Gratis verkrijgbaar in Google playstore

Voor de SlimBeam is er niet alleen een trainingsboek maar ook een interactieve trainings-app. Die biedt nog meer functies; is gemakkelijk te installeren op een tablet die weer eenvoudig in de praktische (optionele) Tablethouder te plaatsen is. Wanneer aangesloten met de mini- USB-kabel worden het ingesteld gewicht, het aantal herhalingen en de haallengte automatisch gedetecteerd en duidelijk weergegeven. Elke oefening wordt in detail getoond met een video.Momenteel alleen beschikbaar op Android.


nohrd-slimbeam-app


Gelijkmatige Training

De virtuele grafiek weerspiegelt de training - de intensiteit en gelijkmatigheid worden nauwkeurig weergegeven en maken spontane correcties mogelijk waarmee de training wordt geoptimaliseerd.

Uitleg met video

Foutloze training door de virtuele trainer - iedere oefening wordt in de video getoond. Zo worden fouten voorkomen, de gewrichten niet onnodig belast en een maximale efficientie behaald.

Kant en klare Trainingen

Direct met de training beginnen - De SlimBeam app biedt de gebruiker kant en klare trainingen voor alle spiergroepen. Ontwikkeld in samenwerking met ervaren sport wetenschappers en perfect geoptimaliseerd voor een succesvolle training.
De bewegingsruimte van de kabels is ruim: van 4 meter bij dubbelzijdig gebruik tot wel 8 meter bij enkelzijdig gebruik, wat zorgt voor een maximale functionaliteit.

De gewichtsinstelling van de Slimbeam kan door het wisselen van de kabel veranderd worden. Hiermee zijn instellingen van 3:1, 2:1 en 1:1 mogelijk. De Slimbeam wordt standaard geleverd met een 3:1 instelling (kabel).

Het maximaalgewicht van 12,5 kg (enkelzijdig gebruik) en 25 kg (dubbelzijdig gebruik), waarmee het lichaam effectief wordt belast, is verdeeld over 15 gewchtschijven. Dit zorgt voor een zeer nauwkeurige en gebalanceerde gewichtsgradatie.


Extensie 3:1 kabel ratio in kg 2:1 kabel ratio in kg 1:1 kabel ratio in kg
Enkel 0,83 - 12,50 1,25 - 18,75 2,50 - 37,50
Dubbel 1,65 - 25,00 2,50 - 37,50 5,00 - 75,00


HUURPROGRAMMA
Huur een WaterRower
voor € 12.50 per week

Informatie --->
WaterRower | NOHrD Benelux
Noord 63
2931 SJ Krimpen aan de Lek
Nederland

Tel.: +31 (0)180 590 697
email: info@waterrower.nl

KVK/CoC Rotterdam nr. 24306506
BTW/VAT nr. NL818193219B01

Openingstijden kantoor ma - vrij | 9 - 17 uur
Showroom alleen open op afspraak

WaterRower | NOHrD Benelux is een onderdeel van Optima Forma Fitness BV
Copyright © 2022 WaterRower | NOHrD Benelux | Optima Forma Fitness | All rights reserved.