Waarom Roeien

Waarom Water

Design & Functie

Roeitechniek

WeRow

Video's

Service

Vraag & Antwoord30 jaar sterk - WaterRower ontwerpt en produceert al sinds 1988 roeimachines van uitzonderlijke kwaliteit en met een uniek design. Ontworpen in de jaren 80 door Yale University en US National Team roeier John Duke.

Verantwoord geproduceerd - Ons geverifieerd duurzame hardhout is afkomstig uit de Appalachian Mountain regio in het oostelijk gedeelte van de Verenigde Staten (ziekaart ), waar het herplanten van bomen met een gemiddelde factor van 2.29 sneller gaat dan het oogsten. Onderzoek en analyse van het U.S. Department of Agriculture heeft aangetoond dat in de laatste 50 jaar de niveau's van de jaarlijse houtoogst, in de 344 county's van de Appalachian hardhout regio, aanzienlijk lager zijn dan de gemiddelde jaarlijkse groei.

Het door ons gebruikte hout is zeer robuust en perfect geschikt voor de constructie van de WaterRower, het dempt schokken en trillingen en het unieke weerstandsgevoel wordt er door versterkt.

Onderscheidend - De WaterRower is niet alleen visueel een blikvanger maar ook technisch gezien een hoogtepunt. De roeimachine heeft een compacte, rechtlijnige bouw en door gebruik te maken van onderscheidende, hoogwaardige materialen past hij moeiteloos in iedere omgeving. De Watertank geeft zowel een visuele als een akoestische terugkoppeling tijdens de training waarbij de weerstand zich automatisch aan iedere gebruiker aanpast. Wanneer niet in gebruik kan de WaterRower eenvoudig met een enkele beweging rechtop worden geplaatst.

Uniek - de Watertank - Het hart van iedere WaterRower is de Watertank met zijn ergonomisch gevormde peddel. Deze zorgt voor een maximale verplaatsing van het water en daarmee een gelijkmatige, schokvrije en aangename weerstand. Deze waterweerstand is zelfregulerend d.w.z. dat hij zich bij elke beweging aanpast aan de intensiteit van de gebruiker. Beweegt deze langzaam dan is de weerstand laag, wordt de snelheid verhoogt dan wordt de weerstand intensiever. Maar de weerstand blijft altijd zacht en vloeiend. Bij echt roeien beweegt de roeiboot op basis van spierkracht door het water en de roeier voelt het element water op het blad van zijn riem. Water geeft dus een vertrouwde en natuurlijke weerstand bij het roeien. Door gebruik te maken van Water als weerstandselement simuleert de WaterRower het echte roeien op een natuurgetrouwe manier.

Met trots gemaakt in de USA - Al onze roeimachines worden met de handgemaakt in onze fabriek in Warren, Rhode Island, USAHUURPROGRAMMA
Huur een WaterRower
voor € 12.50 per week

Informatie --->
WATERROWER | NOHRD Benelux
Noord 63
2931 SJ Krimpen aan de Lek
Nederland

Tel.: +31 (0)180 590 697
email: info@waterrower.nl

KVK/CoC Rotterdam nr. 24306506
BTW/VAT nr. NL818193219B01

Openingstijden kantoor ma - vrij | 9 - 17 uur
Showroom alleen open op afspraak

WATERROWER | NOHRD Benelux is een onderdeel van Optima Forma Fitness BV
Copyright © 2001 - 2023 WATERROWER|NOHRD Benelux | Optima Forma Fitness | All rights reserved.