NOHrD Wall - Fitness van extra klasse

Een volledig trainingsstation met geïntegreerde, virtuele trainer

De NOHrD Wall - met tot drie vrij combineerbare modules biedt zowel korte en hoge intensiteit intervaltrainingen als een combinatie van verschillende functionele trainingen. Daarmee biedt de NOHrD Wall dus een effectieve training in de kleinste ruimte. Ontworpen als een complete fitness-oplossing is de NOHrD Wall met name geschikt voor bijvoorbeeld prive personen die een eigen ruimte willen inrichten, hotels voor exclusieve trainingen in de kamer of Personal Training Studio's.


Met het touchscreen in de basismodule van de NOHrD Wall kunnen eenvoudig kant en klare trainingen worden gestart.

Elke NOHrD Wall heeft acht Swingbell gewichten die plaatsbesparend in de wand opgehangen kunnen worden.

Door het gebruik van een Hi-Lo Pulley kan met de NOHrD Wall een breed scala aan effectieve, functionele workouts en oefeningen worden uitgevoerd.Verschillende modellen - dezelfde kwaliteit

De NOHrD Wall wordt vervaardigd in verschillende houtsoorten

Essen
Eiken
Club
Shadow
Kersen
Walnoot

Vrij combineerbare modules

De NOHrD Wall kan naar uw behoeften worden aangepast

Alle elementen van de NOHrD Wall zijn het resultaat van hoogwaardig design en technische know-how - tot het laatste punt doordacht en uitgewerkt. Het belangrijkste element is het virtuele training-systeem, een interactieve digitale trainer, die alle modules van de NOHrD Wall met elkaar verbindt en de gebruiker door geprefabriceerde trainingen leidt.


De basismodule van de NOHrD Wall bevat twee kabelsystemen (hi/lo pulleys), Swingbell gewichten en het virtuele training-systeem. Optioneel kunnen er laden en een mini-bar worden opgenomen.

De module met geintregeerd wandrek is ideaal voor stretching en rekoefeningen en kan worden geconfigureerd in verschillende breedtes.

Om de NOHrD Wall nog beter in uw woonomgeving te integreren biedt de module met planken ruimte voor opbergen of decoratie.

Virtueel Trainingsysteem

Interactieve training met een persoonlijke coach - virtueel en gemakkelijk.

De virtuele coach is een interactief programma waarmee, met behulp van het touchscreen in de basismodule van de NOHrD Wall, effectieve workouts kunnen worden uitgevoerdDe trainingen beginnen met een lichte warming-up en ademhalingsoefeningen, om het juiste tempo voor de training te vinden.

Alle oefeningen worden via video voorgedaan en voor de start in slow motion afgespeeld, zodat deze goed bekeken kan worden.

De oefeningen met de Hi/Lo pulleys worden aagevuld met oefeningen met de Swingbells en oefeingen op basis van eigen lichaamsgewicht.HUURPROGRAMMA
Huur een WaterRower
voor € 12.50 per week

Informatie --->
WaterRower | NOHrD Benelux
Noord 63
2931 SJ Krimpen aan de Lek
Nederland

Tel.: +31 (0)180 590 697
email: info@waterrower.nl

KVK/CoC Rotterdam nr. 24306506
BTW/VAT nr. NL818193219B01

Openingstijden kantoor ma - vrij | 9 - 17 uur
Showroom alleen open op afspraak

WaterRower | NOHrD Benelux is een onderdeel van Optima Forma Fitness BV
Copyright © 2022 WaterRower | NOHrD Benelux | Optima Forma Fitness | All rights reserved.